Tony Irving och Rosenserien

"Äntligen finns naturlig hudvård för män som har den känsla, doft och kvalitet som jag efterfrågar"

Tony Irving, dansare, koreograf och domare i Let´s Dance, har provat många olika hudvårdsprodukter. Han har även gjort behandlingar med fillers, botox mm. Idag har han ändrat livsstil och är noggrann med både vad han äter och använder på sin hud.

I början av 2010 talet testade Tony Irving Rosenseriens produkter och upptäckte att hans hud mådde så mycket bättre och dessutom blev snyggare av dessa naturliga produkter. När Tony upptäckt vilka fina resultat det gett kontaktade han Carina Swartz (Rosenseriens VD) och frågade om hon var intresserad av ett samarbete.

Samarbetet utmynnade i att Tony medverkade i framtagningen av Rosenseriens herrserie, i allt från funktion och doft till förpackningarnas utseende och storlek.  De har resulterat i fem produkter som både Tony och Rosenserien är mycket stolta och nöjda med. 

Vad gäller innehåll så har den nya herrserien samma produktfilosofi som övriga produkter; 100% naturligt innehåll, ekologiskt odlade råvaror, aloe vera gelé och kinesiskt grönt te som bas. Herrprodukterna innehåller även växter vanliga inom folkmedicin t ex trollhassel, arganolja och parakrasse.

NYHET! Rosenseriens herrserie nylanserades under eget varumärke "Sweden Eco Skincare for Men" under maj 2019. Besök Sweden Ecos hemsida på www.swedeneco.se