Uppfriskande rak- och ansiktsvatten som används efter rengöring och rakning.

Ger en fräsch känsla, sluter porerna och och återställer hudens pH-värde. Fungerar även som en fuktsluss, ansiktskrämen går lättare och djupare in i huden. Innehåller lugnande trollhassel.

Passar alla hudtyper.

För några år sedan testade Tony Irving Rosenseriens produkter och upptäckte att hans hud mådde så mycket bättre och dessutom blev snyggare av dessa naturliga produkter. När Tony upptäckt vilka fina resultat det gett kontaktade han Carina Swartz (Rosenseriens VD) och frågade om hon var intresserad av ett samarbete.

Samarbetet utmynnade i att Tony medverkade i framtagningen av Rosenseriens nya herrserie, i allt från funktion och doft till förpackningarnas utseende och storlek.  De har resulterat i fem produkter som både Tony och Rosenserien är mycket stolta och nöjda med. 

Vad gäller innehåll så har den nya herrserien samma produktfilosofi som övriga produkter; 100% naturligt innehåll, ekologiskt odlade råvaror, aloe vera gelé och kinesiskt grönt te som bas. Herrprodukterna innehåller även växter vanliga inom folkmedicin t ex trollhassel, arganolja och parakrasse.

Fuktgelé som absorberas lätt och tillför fukt och näring utan att göra huden blank. Fuktgelén har en lugnande och mjukgörande effekt och innehåller vitaminrik arganolja samt parakrasse som har en dokumenterad effekt på rynkor.

Kombinerad dag- och nattgelé.

Passar alla hudtyper.

Mild, effektiv och dryg deodorant som håller dig fräsch länge. Deodoranten har en bas av rättvisemärkt och ekologisk aloe vera gelé som gör den mycket dryg. Innehåller naturliga salter som förhindrar uppkomst av dålig lukt. Fri från aluminiumklorid, alkohol, parabener och triklosan.

Passar alla hudtyper, även känslig hud.

Kombinerad tvätt- och rakgelé som effektivt gör rent och mjukar upp skäggstråna innan rakning. Gelén gör rent på djupet samtidigt som den är skonsam för huden. Huden blir uppfriskad, ren och mjuk. Tvättgelén kan hjälpa huden att reglera talgkörtelproduktionen.

Passar alla hudtyper.

Bra hudvård ska vara enkelt och ge resultat. Rosenseriens hudvård för män är enkelt att använda, tre steg för att ge snabba och varaktiga resultat.     

1. Rengör – effektiv och skonsam rengöring är grunden för fräsch hud!

2. Återfukta och lugna - speciellt viktigt efter rakning

3. Berika med fukt och näring – ger mjukhet och spänst och motverkar hudens ålderstecken.

Rosenseriens herrprodukter är framtagna för mannens olika hudtyper som behöver effektiv rengöring, lugnande fukt och näring som lätt tas upp av huden utan att lämna en blank yta.

Rakning kan ge små mikroskador och många rakprodukter har uttorkande och ibland irriterande effekt på huden.

Rosenseriens produkter ger skön hudvård för både ansikte och kropp med en väl avvägd balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter. Vi har vår tillverkning i Sverige vilket ger oss möjlighet att ständigt övervaka att våra produkter lever upp till våra högt ställda kvalitetskrav.

Produkterna är 100 % naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror.

Rosenserien har aldrig testat några produkter på djur. Vi använder istället ingredienser som är kända för att inte vara allergiframkallande och testar på frivilliga människor.

Nyhet Sweden Eco Skincare for men NYHET! Rosenseriens herrserie nylanserades under eget varumärke "Sweden Eco Skincare for Men" under maj 2019. Besök Sweden Ecos hemsida här.

Grov hud med anlag för pormaskar: Komplettera med Rosenseriens Peeling Cream 2 gånger per vecka.

Fet hud i behov av ytterligare djuprengöring: Rosenseriens Clay Mask 1-2 gånger per vecka.

Tunna linjer eller svullnad/påsar kring ögon: Rosenseriens Eye Cream motverkar effektivt.

Irritationer och "skäggfinnar": Smörj med Jojoba Oil  innan rakning. Använd Peeling Cream dagen efter rakning, det motverkar skäggfinnar.

Mycket torr hud: Komplettera med Rosenseriens Night Care Intense till natten.

Trött hud och hud med mycket ålderstecken: Tillför några droppar av Rosenseriens Vitamin C Serum with Rose Root på huden innan Moisturizer eller Night Care Intense till natten.