Naturlig hudvård för Män

Män har liksom kvinnor olika hudtyper. Generellt har många män en något grövre hud och ofta med en hög talgproduktion men det finns också många män som har torr hud som lätt blir fnasig. Även känslig hud förekommer hos män.

 

Rosenseriens herrprodukter är framtagna för mannens olika hudtyper som behöver effektiv rengöring, lugnande fukt och näring som lätt tas upp av huden utan att lämna en blank yta.

Rakning kan ge små mikroskador och många rakprodukter har uttorkande och ibland irriterande effekt på huden.

Rosenseriens produkter ger skön hudvård för både ansikte och kropp med en väl avvägd balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter. Vi har vår tillverkning i Sverige vilket ger oss möjlighet att ständigt övervaka att våra produkter lever upp till våra högt ställda kvalitetskrav.

Produkterna är 100 % naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror.

Rosenserien har aldrig testat några produkter på djur. Vi använder istället ingredienser som är kända för att inte vara allergiframkallande och testar på frivilliga människor.

NYHET!  Rosenseriens herrserie nylanserades under eget varumärke "Sweden Eco Skincare for Men" under maj 2019. Besök Sweden Ecos hemsida här.

Nyhet Sweeden Eco Skincare for men